گروهی از پناهجویان از افغانستان، روسیه، ایران و چین که اخیراً از امریکا به پاناما اخراج شده‌اند، در وضعیت نامشخصی قرار دارند و برای یافتن سرپناهی امن، به سفارتخانه‌های کشورهای مختلف مراجعه می‌کنند. آن‌ها از کاهش کمک‌های قانونی و بشردوستانه به شدت ابراز نگرانی کرده و می‌گویند که آینده‌شان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

سرگردانی در کشوری ناآشنا
براساس گزارش آسوشیتدپرس که روز جمعه، اول حمل، منتشر شد، این پناهجویان در حالی از امریکا اخراج شده‌اند که بسیاری از آن‌ها به دلیل شرایط سیاسی و امنیتی کشورشان قادر به بازگشت نیستند. آنان اکنون در پاناما، کشوری که صرفاً به عنوان یک مسیر ترانزیتی به آن نگاه می‌کردند، بدون امکانات و حمایت‌های کافی سرگردان‌اند.

“نمی‌دانم چه خواهم کرد”
حیات‌الله، پناهجوی ۲۹ ساله افغان که پس از تسلط طالبان بر افغانستان مجبور به ترک کشور شد، یکی از ۳۰۰ نفری است که اخیراً از امریکا به پاناما اخراج شده‌اند. او در حالی که نگرانی از آینده‌اش را پنهان نمی‌کند، می‌گوید: «بعد از این نمی‌دانم چه خواهم کرد.»

تلاش برای یافتن پناهگاه جدید
گزارش‌ها حاکی از آن است که دست‌کم ۱۲ تن از این پناهجویان، روز سه‌شنبه، به نمایندگی‌های دیپلوماتیک در پایتخت پاناما، از جمله سفارت کانادا، بریتانیا و قنسولگری‌های سوئیس و استرالیا مراجعه کرده‌اند تا درخواست پناهندگی خود را ثبت کنند. با این حال، مشخص نیست که آیا این کشورها حاضر به پذیرش آن‌ها خواهند بود یا نه.
آیا کشورهای غربی مسئولیت این پناهجویان را خواهند پذیرفت یا آنان در پاناما رها خواهند شد؟ نظر شما چیست؟

این خبر را برای دوستانتان روان کنید:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

پربازدیدترین‌ها

دیدگاه ها

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *